Zullen we ons helemaal uitleven met elkaar?Grote foto zullen we ons helemaal uitleven met elkaar erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, ik ben Kirsten en ik ben een lekkere meid van 33 jaar. Ik ben hier op zoek naar een man met wie ik lekker kan genieten op alle mogelijke manieren. Ook wil ik samen met je genieten van heerlijke seks. Ik wil op heel veel manieren de liefde met je bedrijven en als je mij de kans daartoe geeft dan zal ik je heerlijk verwennen. Ik heb heel wat voorkeuren, maar ik wil mij best wel aanpassen aan jouw voorkeuren. Het is zo dat ik alles lekker vind en daarom ga ik dan mee met jouw favorieten. Ik geniet met volle teugen van het leven en ik hoop dat jij daarnaar op zoek ben. Wil je een meid hebben die niet genoeg kan krijgen van seks en ben jij zelf ook onverzadigbaar, dan mag je gerust van mij aannemen dat wij een heerlijke tijd met elkaar zullen hebben. Als wij het naar ons zin hebben dan kunnen we in overleg met elkaar weer afspreken, maar dat zien we dan wel als we zo ver zijn. Spreekt mijn foto je aan en wil je mij in het echt zien en mij overal voelen en proeven, laat het mij dan weten. Ik wacht op je.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15198636

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.