Zou je mij als je geliefde willen hebben?Grote foto zou je mij als je geliefde willen hebben erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, hier ben ik Cloedarling. Ik ben een jonge vrouw van 30 jaar en ik ben hier op zoek naar een man die aan mijn droombeeld zal voldoen. Ik zeg droombeeld, want in feite weet ik niet wat ik van je kan verwachten. Ik wil niet voor teleurstellingen komen te staan en daarom probeer ik geen specifiek beeld te hebben. Ik zou graag willen dat jij mijn droomprins bent en dat mijn romantische ideetjes door jou beantwoord worden. Verder wil ik ervaren hoe het aanvoelt om verliefd te zijn. Dat is mij nooit overkomen. Ik wil alles met je delen en over van alles met je praten. In feite wil ik alles samen met je doen. Ik hoop dat jij deze gedachte van mij niet verstikkend vind. Ik wil er voor jou zijn en heb graag dat jij er voor mij bent wanneer ik je ook nodig mag hebben. Ben jij serieus en kijk jij ook uit naar een relatie? Misschien horen we bij elkaar en dat kunnen we liever zo gauw mogelijk achterhalen. Dat kan alleen als we met elkaar afspreken, dan weten we of we ons tot elkaar aangetrokken voelen of niet en of de welbekende klik er tussen ons wel is. Ik kijk uit naar de eacties en hoop dat er wel iets tussen zal zitten wat mij zal aanspreken.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15213044

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.