Zou je graag een ruimdenkende vrouw willen hebben?Grote foto zou je graag een ruimdenkende vrouw willen hebben erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hoi, ik ben Jacobina. Ik ben een mollige vrouw van 40 jaar en heb een ruimdenkende geest. Ik ben gezegend met rondingen en dan bedoel ik echt gezegend. Ik ben er trots op en laat ze graag zien als er een gelegenheid zich voordoet, want ik weet dat het bepaalde gevoelens bij mannen losmaakt en die situatie buit ik dan uit. Verder let ik goed op mijn lichaam en besteed er genoeg aandacht aan. Ook verzorg ik mezelf en hygiene staat bij mij op de eerste plaats. Ik heb tatoeages op verschillende plaatsen. Die van mijn bovenarmen zijn duidelijk te zien, maar ik heb ook anderen die meestal verborgen blijven. Die krijgen niet iedereen te zien. Alleen als ik intiem met je omga kan je ze bezichtigen of als we andere dingen willen doen zoals fotoruil. Dan kan je het op een foto bewonderen. Echter geef ik de voorkeur aan een lichamelijke ontmoeting. Misschien kunnen we dit als voorproefje doen en daarna doen we het helemaal goed. Wek ik gevoelens in je op en zou je het heerlijk vinden met mij af te spreken, dan kunnen we er meteen mee beginnen en met elkaar overleggen wat we van elkaar willen.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15213043

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.