Zou je denken dat ik moeder ben van twee kids?Grote foto zou je denken dat ik moeder ben van twee kids erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, ik noem mezelf Hetemoeder. Ik ben een hete vrouw en heb heel veel ervaring op seksgebied. Ik ben 56 jaar en ik denk niet dat je dat zou zeggen. Ik zie er nog heel sexy uit en heb een lekkere lijf. Daar zorg ik dan ook voor. Ik wil goed voor de dag komen en daarom let ik op alles. Op mijn kleding, mijn voeding en mijn uiterlijk. Ik probeer gezond te eten en ga regelmatig gymen om in uitstekende conditie te zijn. Een man kijkt naar het uiterlijk van een vrouw en beoordeelt haar daarop. Vooral als de man alleen uit is op seks. Dan wil hij een lekkere vrouw in zijn bed hebben. Dan zijn andere eigenschappen niet belangrijk voor hem. Op zulke momenten zijn jouw vaardigheden in bed en jouw uiterlijk het enige wat ertoe doen. Ik geniet van mijn vrijgezellen leven en wil geen man hebben voor een relatie. Met een man wil ik alleen genieten en samen met hem tot hogere hoogten gebracht worden. Pak je het romantisch aan dan heb je een voorsprong bij mij op andere mannen. Wil je door mij verwend worden en zal je mij ook verwennen, schroom dan niet om mij aan te schrijven.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15213041

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.