Zou ik meer invulling kunnen geven aan jouw leven?Grote foto zou ik meer invulling kunnen geven aan jouw leven erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hoi, hier noem ik mezelf Sqauw en ik hoop dat mijn naam voor zich spreekt. Ik ben een hardwerkende vrouw van 41 jaar en ik wil het liefst met volle teugen genieten van het leven. Ik hou van etentjes en uitstapjes en een wijntje is altijd lekker. Met de juiste man op de juiste tijd kan het hemels zijn. Ik ben altijd een eenzelvige vrouw geweest en ik had genoeg aan het gezelschap om mij heen. Ik denk dat mijn hormonen nu beginnen op te spelen en die bevrediging die ik altijd had na zo een gezellig samen zijn is nu ver te zoeken. Ik voel mij heel vaak eenzaam en dit wil ik oplossen door een man te vinden die mij altijd terzijde wil zijn. Ik heb me nog geen voorstelling gemaakt over jou en ik probeer dat ook niet te doen. Als jij niet zal beantwoorden aan mijn verwachtingen dan zal ik teleurgesteld zijn en om dat te voorkomen blijf ik neutraal en ik stel mij helemaal open voor de man die ik op mijn weg tegen zal komen. Spreek ik je aan en ben jij ook uit op een discrete relatie dan stel ik voor dat we moeten kijken of het iets tussen ons kan worden. Ik ben zeer positief ingesteld en hoop hetzelfde van jou.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15206076

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.