Zoekende naar speld in hooiberg

sinds 23-11-2021 16:14:10

prijs: t.e.a.b.
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Contact-mogelijkheid : Gratis
Leeftijd : 52 jaar
Omgeving : Rotterdam

Beschrijving

Nederlandse man, 52 jaar en uiteraard vrijgezel. Gewone kerel, respectvol, zoekende naar die speld in de hooiberg.

Zoekende naar intimiteit, erotiek, fantasie (aanwezig) en ook safe sex hoort er bij. Het gaat mij om wederzijds genot ik vind het ook heel mooi om een vrouw te zien genieten.

Een kleine vergoeding zou kunnen maar niet de commerciële prijzen, gezien het bovenstaande zoek ik ook veel meer als alleen even er op springen en mijn ding te doen.

Ben jij gebonden dan zou dat kunnen mits met volledig medeweten van jouw partner. Stiekum achter zijn rug om vind ik niet prettig.

Ik zoek een vast contact voor meermaals zodat fantasie misschien in vertrouwen kan groeien. Wel kan ik alvast aangeven dat voor mij intimiteit en sex iets moois zijn, ik heb in ieder geval geen interesse in sm of pijn doen dat is niet mijn ding. Sex is teder maar kan wel fantasievol zijn.

Er staan eigenlijk geen extreme dingen op mijn verlanglijstje. Al is dat wel relatief als iemand één keer per maand met het licht uit gewend zou zijn dan zijn mijn wensen misschien wel extreem.

Safe sex vind ik belangrijk, hygiëne, ongedwongen sfeer, het moet klikken en goed voelen. Wederzijdse aantrekkingskracht. Beetje humor, en de klok mag geen dominante rol spelen. Ik ben geen plakker maar zo lang het leuk en prettig is voor beide moet de tijd geen rol spelen.

De ware vinden, hopeloos verliefd worden, het zou geweldig zijn. Maar een vast contact om samen te genieten zou ook mogelijk zijn voor mij.
Groet,
V
Kenmerken: Contact-mogelijkheid: Gratis, Leeftijd: 52 jaar, Omgeving: Rotterdam, Gevraagd in Rotterdam

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27297814 Meld aan Aanbodpagina