Wil jij ook plezier hebben buiten het bed?Grote foto wil jij ook plezier hebben buiten het bed erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, ik ben Leannes en ik ben 39 jaar. Ik ben een slanke meid en op het moment ga ik als vrijgezel door het leven. Op zich heb ik er niet zoveel moeite mee, maar uit ervaring weet ik hoe prettig het kan zijn als je een man in jouw leven hebt. Dit gemis ervaar ik heel vaak en ik heb er bewust voor gekozen om mijn status als vrijgezel te veranderen. Daarom ben ik op zoek naar een leuke vent die ik hier hoop te leren kennen. Ik ben een opgewekte vrouw en heb veel vrienden met wie ik vaak de bloemetjes buiten zet. Echter is dat niet te vergelijken met het gezelschap van een man. Met jou kan ik veel meer doen en ook veel meer genieten. Het plezier dat ik met jou zal beleven is niet te evenaren. Ik hoop dat jij er ook zo over denkt. Past deze beschrijving bij jou en zou je het met mij willen proberen dan hoop ik dat ik gauw iets van je mag vernemen. Ik heb alleen reacties van mannen die net als mij vrijgezel zijn en niet in een relatie zijn. Aan gebonden mannen heb ik niets. Ook als je geen relatie wil hebben is het zonde van mijn tijd. Ik ben benieuwd waartoe dit zal leiden en hoop er het beste van. Stuur je ook een foto mee?


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15181901

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.