Wil je weten wat mij vreselijk kan opwinden?Grote foto wil je weten wat mij vreselijk kan opwinden erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hi, ik ben Lisav en ik ben een ervaren vrouw van 56. Kijk je naar mijn profielfoto dan zie ik er niet naar uit. Ik zie er veel jonger uit en dat hoor ik ook heel vaak. Ik zorg ervoor dat ik er nog jong uitzie en daarvoor heb ik mijn geheimen. Die geef ik niet zomaar prijs. Ik ben een vrouw met uiteenlopende hobbys. Ik kan genieten van een flinke wandeling, maar ik kan evengoed met een leuk boek op de bank liggen. Ik kan van heel veel dingen genieten. Ook van seks kan ik mij heel bevredigd voelen. Er is iets wat mij enorm geil maakt. Als ik dat zie, dan kan ik mezelf bijna niet meer inhouden. Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt en wil je dat jouw nieuwsgierigheid bevredigd zal worden, dan moet je komen ontdekken wat dat is. Ik zal het je niet gewoon vertellen, want dat lijkt mij zo saai. Kom er zelf achter en het zal je veel beter bevallen. Ik hoop dat je het als een uitdaging ziet en dat je een man bent met veel lef. Vind je mij een leuke vrouw en zou je graag met mij willen afspreken, dan hoop ik gauw van je te horen. Ik ben zeer benieuwd naar wie de uitdaging wil aannemen. Tot heel gauw!

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15204556

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.