Wil je mijn lippen over je heel lichaam voelen?Grote foto wil je mijn lippen over je heel lichaam voelen erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, ik ben Madelieje en ik ben 27 jaar oud. Ik vind dat ik niet uitgesproken knap ben, maar ik kan wel erdoor. Ik houd van gezelligheid en dat zoek ik dan ook op. In dit geval probeer ik het lang deze weg. Het zou het einde betekenen voor mij om een leuke man tegen het lijf te lopen met wie ik het naar mijn zin heb. Al ben ik niet moeders mooiste, in bed kan ik er wel wat van. Daar kan ik je laten genieten en een onvergetelijke ervaring laten beleven. Ben je bij mij dan wil ik je lichaam helemaal verkennen met zowel mijn handen als met mijn mond. Ik wil je strelen en proeven en je gek maken van verlangen. Je zal niet meer weten hoe je het hebt en waar je het zoeken moet. De uiteindelijke verlossing zal des te heerlijker zijn. Wil je je helemaal overgeven aan mijn vaardige handen en mond, dan zal je er geen moment spijt van hebben. Mag ik je ook kleine beetjes geven om de spanning op te voeren, dan mag jij ook alles met mij doen waar jij zin in hebt. Is dit een eerlijk voorstel. Ik laat jou genieten en daarna mag jij mij verwennen en tegelijkertijd zullen we beiden van elkaar genieten.

 

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15208280

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.