Wil je mij op alle mogelijke manieren tot de jouweGrote foto wil je mij op alle mogelijke manieren tot de jouwe erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, ik heet Fahima en ik ben een slanke vrouw van 37 jaar. Ik heb een heel kleurrijk leven tot nu toe geleid en ik heb van alles gedaan. Op allerlei gebieden heb ik heel wat geexperimenteerd. Ik houd ervan om te proberen wat er valt te proberen. Zo ben ik ook te weten gekomen wat leuk is om te doen en wat ik lekker vind. Ook mijn seksuele ervaringen hebben bijgedragen tot de vorming van mijn persoon. Zo weet ik dat ik het meest geniet als een man mij op alle mogelijke manieren neukt. Ik hoef niet meerdere keren klaar te komen, maar ik wil het wel op verschillende manieren doen. Voor mij is afwisseling heel belangrijk. Ik hoop een man te kunnen strikken die zich kan terugvinden in mijn behoeften. Ben jij een man die het prettig vindt om flink te genieten met een vrouw en wil je met mij ook verschillende standjes uitproberen, dan wil ik best wel met jou afspreken. Ik zou het fijn vinden om je in mijn mond te nemen, in mijn kut en kont. Heb jij hiervoor belangstelling, dan moeten we gauw met elkaar afspreken anders is een andere man je zeker voor en dat zou heel jammer zijn.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15206086

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.