Wil je mij liever afstaan aan een ander?Grote foto wil je mij liever afstaan aan een ander erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hoi, ik ben Lorilita en ik ben een jonge vrouw die op zoek is naar vertier. Ik ben 38 jaar oud en op het moment ga ik als vrijgezel door het leven. Ik ben niet van plan om een relatie te beginnen, want het vrijgezellenbestaan bevalt mij uitstekend. Ik wil vrijblijvend kunnen genieten en dat kan niet als ik gebonden ben. Langs deze weg ben ik op zoek naar een man die net als mij ongegeneerd wil genieten. Ik zie er ook niet tegenop om mijn partner te ruilen. Eerst wil ik wel zelf met je genieten en als we beiden ervoor voelen dan kunnen we aan partnerruil doen. Als je dat niet hebt, dan hoeft het niet. Het is maar een voorstel en dat kan je ook verwerpen. Bij mij gaat het erom dat we heel veel kunnen doen, maar niets moet of is verplicht. Ik wil mij helemaal laten gaan en genieten zonder dat ik mij verantwoordelijk hoef te voelen. Hebben we dezelfde behoeften dan moeten we er gauw werk van maken om daadwerkelijk met elkaar af te spreken. Hoe langer het duurt, hoe ongeduldiger ik word. Het kan niet snel genoeg voor mij zijn.


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15177921

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.