Wil je het gezicht achter mijn haren zien?Grote foto wil je het gezicht achter mijn haren zien erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, ik ben Hotpot1 en ik ben 40 jaar oud. Ik ben een energieke dame met heel wat romantische ideeen. Dat mijn romantische waanbeelden nooit zijn uitgekomen is een ander verhaal. Toch heb ik het nog niet opgegeven. Ik ben een optimistische vrouw en ik weet dat het mij op een goede dag zal lukken een leuke man te vinden die meer met mij willen hebben dan seks alleen. Ben jij die man, dan kan mijn dag niet meer stuk. Ben je net als mij op zoek naar een discrete relatie, dan zou ik jou met open armen verwelkomen. Wil je het stap voor stap doen, dan wil ik je terzijde zijn en het ook op jouw manier proberen. We kunnen beginnen met fotoruil en op deze manier zie je ook hoe ik eruit zie. Dan kan je beoordelen of je echt wel verder met mij wil of niet. Ik kan je gerust stellen en vertellen dat ik niet weerzinwekkend ben. Ik zie er goed uit en ik denk dat je tevreden zal zijn over mijn uiterlijk. Vind je dit voorstel goed, dan hoor ik het van jou. Heb je het liever anders, dan moet jij komen met een aannemelijk voorstel en is het bevredigend genoeg voor mij dan zal ik het zeker accepteren. Ik hoop tot heel gauw.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15206095

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.