Weet jij een mollige vrouw te waarderen?Grote foto weet jij een mollige vrouw te waarderen erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, ik ben Stromberg en zoals je op mijn profielfoto kan zien ben ik een mollige vrouw met een stevige achterste en grote tieten. Op mijn 46ste voel ik mij nog steeds heel erg jong en speels. Ik ben een humoristische vrouw en kan niet tegen mensen de altijd serieus zijn en zich nooit laten gaan. Ik ben alleen serieus als het om belangrijke zaken gaat en een grapje op zijn tijd weet ik altijd te waarderen. Zo neem ik opmerkingen over mijn lichaam met een korreltje zout. Ik weet dat ik niet de jongste meer ben en misschien ook niet moeders mooiste, maar ik heb heel wat te bieden aan een man. Misschien kan ik een man meer bieden dan die vrouwen die denken dat ze niet te evenaren zijn, omdat ze knap zijn. Voor mij is uiterlijk en leeftijd van ondergeschikte belang. Voor mij telt wat we aan elkaar hebben en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als we het elkaar naar de zin kunnen maken, dan is mijn doel bereikt. Ben je geinteresseerd in mij en zou je graag met mij willen afspreken, dan kijk ik uit naar jouw reactie. Vertel je ook wat jouw verwachtingen zijn?


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15185786

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.