Weet je hoe je een cockring moet gebruiken?Grote foto weet je hoe je een cockring moet gebruiken erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, mijn naan is Sharonaspek. Ik ben een ervaren vrouw van 58 jaar en ik ben niet de jongste meer, maar ik weet als de beste hoe ik een man moet laten genieten. Dankzij mijn ruime ervaring kan ik nu de vruchten ervan plukken. Ik ben hier op zoek naar een leuke man om samen mee te genieten. Ik ben ervan overtuigd dat we elkaar heel veel plezier zullen laten beleven. Mij maakt het niet uit hoe oud je bent of hoe je eruit ziet. Het gaat erom wat je kan. Ik ben een vrouw van vele aspecten. Ik ben creatief en kan veel bedenken wat we kunnen doen. Ik heb ook heel veel met speeltjes uitgeprobeerd en ik ben benieuwd hoeveel mannen ooit een cockring hebben gebruikt. Ik weet niet of ze weten dat zoiets het heerlijker maakt voor zowel de man als de vrouw. Ik heb een aantal in verschillende maten en modellen. Ik zou het graag samen met jou willen beleven. Voel jij er iets voor, dan hoop ik dat ik niet lang meer hoef te wachten. Ik ben een ongeduldige vrouw en ik heb je hoe eerder hoe beter. Denk jij er ook zo over, dan moet je niet langer dralen en het initiatief nemen en mij laten weten wat je je hebt voorgenomen.


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15161019

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.