Wat zou je het liefst met mij willen doen?Grote foto wat zou je het liefst met mij willen doen erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hallo, mijn naam is Shalina en ik ben een spontane vrouw van 32 jaar. Ik ben geen type die de hele tijd draalt voor ze een beslissing heeft genomen. Ik ga recht op mijn doel af en als ik iets heb besloten dan ga ik er ook voor. Zo heb ik er niet lang over hoeven na te denken toen ik van een collega hoorde over haar ervaringen hier. Het lijkt wel iets voor mij en ik heb de knoop dan ook doorgehakt en hier ben ik dan. In mijn vriendenkring is er geen enkele man die mijn aandacht trekt en daarom hoop ik die man hier tegen te komen. Ik ben op zoek naar een man die uit is op meer dan seks alleen. Ik zou graag een serieuze man willen leren kennen voor een discrete relatie. Ik zou je eerst beter willen leren kennen voor we verdere stappen ondernemen. Blijkt dat we elkaar niet aantrekkelijk vinden of is er geen klik tussen ons, dan moet het geen probleem zijn om ermee te stoppen. Ik wil een weloverwogen stap zetten voor ik met je in zee ga en daarom wil ik weten wie jij bent. Dat kan niet alleen door met elkaar te blijven communiceren op dit niveau. We moeten elkaar ontmoeten en ik hoop dat jij het met mij eens bent.


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15181920

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.