volle stevige vrouw met grote volle kont gezocht!

sinds 9-9-2019 20:18:07

prijs: 
Gratis
Locatie : Capelle aan den ijssel  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

hallo daar,
ik ben een 47 jarige jongeman en ik ben ook wat mollig en ik ben ook wat impotent (dus ik krijg hem haast niet meer overeind) dus ik ben maar eerlijk en ja ondanks dat wil ik ook wel eens een verzetje!
dus dan ben ik ook opzoek naar een : volle stevige of stevigebouwde vrouw met een grote volle stevige kont (grote volle stevige billen) die het echt lekker vind om zich eerst te laten likken (beffen) tot klaarkomen aan toe en als jou kut/vagina nou kaal of nog met schaamhaar bedekt is dat maakt dan voor mij niks uit ik lik hem toch lekker tot dat jij dan lekker klaarkomt (en ja mocht jij als vrouw ook spuitend klaarkomen dan slik ik jou kutsap voor jou ogen door!) en jij hoeft dan niets te doen alleen maar te genieten! (maar neuken doe ik niet omdat ik dan ook wat impotent ben) verder wil ik dan ook als jij dat ook lekker en geil vind dat ik dan met mijn gezicht tegen jou grote kont aan zit dus tegen jou bilnaad aan zit en dan met mijn neus en mond tussen jou grote volle in zit dus dat ik dan jou lekker rim en dan lik ik ook aan jou sterretje ja dat ik dan lekker met mijn tong jou kontgaatje streel en dan ga ik ook met het puntje van mijn tong een stukje jou kont in en ja jij hoeft dan echt verder niks te doen alleen maar te genieten! en as jij dan ook voorzichtig ben dan mag jij ook met grote volle kont op mijn gezicht zitten!
maar dan moet die vrouw die dan zoek wel aan een aantal eissen voldoen namelijk :
-zij moet echt een stevige volle vrouw zijn met een grote volle kont!
-en zij moet ook in de leeftijd van : 40 tot 68 jaar zijn!
-en zij moet ook uit Rotterdam komen of uit de directe omgeving van Rotterdam komen!
-en als jij kan ontvangen dan kom ik graag naar jou toe want ik kan helaas niet ontvangen van wege vervelende omstandigheden
en als je vrouw dan denkt dat je iets bij kunt gaan verdienen of je denkt dan er geld er voor te kunnen vragen reageer als je blieft niet want ik knap echt af op betaalsex!!
nou welke volle stevige vrouw reageert en vind het echt lekker om zich te laten likken tot klaarkomen aan toe en ook om zich te likken aan haar grote volle kont en kontgaatje?
Kenmerken: Gevraagd in Capelle aan den IJssel

Website tip: Marktplaats voor sex! (Bekijk de advertenties)

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23064096 Meld aan Aanbodpagina