VitaerectGrote foto vitaerect erotiek overige stimuli
€ 24,95
Locatie Bocholtz  (Vlaams-Limburg)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Vitaerect is een natuurlijk erectiemiddel die de man mogelijk kan helpen om weer een stevige en langdurige erectie te verkrijgen.

Vitaerect
Vitaerect is een natuurlijk erectiemiddel die de man mogelijk kan helpen om weer een stevige en langdurige erectie te verkrijgen.
Het gebruik van VitaErect ondersteunt bij het krijgen en behouden van een erectie. De inhoud van een verpakking VitaErect bevat voldoende tabletten voor een kuur van een maand. Om optimaal resultaat te behalen neemt u tweemaal daags na de maaltijd een tablet in met voldoende water. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Verpakking: 1 pot met 60 tabletten


Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts.

 

Waarom geen medische informatie op Wellness-Natural-Products?

We mogen wettelijk geen medische informatie bij onze producten gebruiken. Ook al is het wetenschappelijk bewezen, enkel een arts kan en mag medisch advies geven. De woorden die we op wellness-naturel-products gebruiken, mogen wel.

Ben je ziek? Gebruik je geneesmiddelen? Dan neem je best contact op met een arts of therapeut.

Kenmerken: Aangeboden in Bocholtz
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22115965

Meer Overige-Stimuli

Meer Overige-Stimuli aangeboden in deze subrubriek.