Trekt de combinatie leer en hoge hakken jou aan?Grote foto trekt de combinatie leer en hoge hakken jou aan erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, ik ben Olympe en ik ben 47 jaar oud. Ik zie er niet naar uit en daar kan ik alleen trots op zijn. Ik zie er heel sexy uit en hoop dat ik er ook uitdagend zie voor jou. Het is mijn bedoeling om leuke contacten te leggen en dat kan alleen als je mij er leuk ziet staan. Als je liever een rondborstige vrouw wil hebben dan moet ik je teleurstellen. Ik heb stevige tieten, maar ze puilen niet uit en je kan ze makkelijk in je handen houden. Ik ben een atletische vrouw en ik ben heel vaak in mijn sportschool te vinden. Het is een hobby van mij en daar kan ik alleen dankbaar voor zijn. Zo kan ik makkelijk ervoor zorgen dat ik een mooie lijn blijf behouden. Ik zou het super vinden als ik verschillende reacties zou krijgen, zodat ik makkelijk een keuze zou kunnen maken uit het vele aanbod. Het is niet mijn bedoeling om jouw voorstel af te slaan. Kom je met een goed voorstel en kan je mij ervan overtuigen dat ik het met jou moet proberen, dan zal ik dat ook zeker doen. Het zou fijn zijn als je mij laat weten wat jouw verwachtingen zijn en als je een foto van jezelf ook meestuurt. Dan kan ik alvast fantaseren over jou en mij samen.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15215254

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.