String masque venise nuit amour Or, lila

sinds 8-4-2019 15:40:35

Grote foto string masque venise nuit amour or lila erotiek erotische fun artikelen
prijs: 
€ 99
Locatie : Bellstraat 2d, vlaardingen  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Staat : Nieuw
Aantal : 0 stuks
Voor : Vrouwen
Nieuw in doos : Nieuw in Doos
Kleur : Andere Kleur

Beschrijving

Verhul op een speelse manier je intiemste delen achter dit prachtige goud met lila Venetiaans masker. Het masker als ultieme versiering van je schaamstreek. De arabeske contouren lijken te dansen en geven een speelse uiting aan je lichaam. Het lila en goud van dit sieraad belichamen de ultieme uiting van bijna religieuze passie. Sex as a religion. Beter dan dit wordt het niet. De gouden druppel tikt zachtjes tegen je clitoris en stimuleert je tijdens het lopen continue. Uitdagend en speels, voor een nacht voor erotiek.
Dankzij de zachte katoenen elastieken plaats je deze string perfect daar waar je hem wilt hebben. Het masker is verguld met een lila emaillen inleg. Alle onderdelen van dit erotische sieraad zijn tot in de perfectie verguld met een 1 micron 16 karaat en 24 karaats afwerking op metaal. Uiteraard is dit sieraad hypoallergeen en eventueel met de hand te wassen.
Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de takethis website

Kenmerken: Staat: Nieuw, Aantal: 0 stuks, Voor: Vrouwen, Nieuw in doos: Nieuw in Doos, Kleur: Andere Kleur, Aangeboden in Bellstraat 2d, Vlaardingen

Website tip: Marktplaats voor sex! (Bekijk de advertenties)

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22437037 Meld aan Aanbodpagina