Roguescarlett is een synoniem voor spontaniteitGrote foto roguescarlett is een synoniem voor spontaniteit erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Ik ben Roguescarlett en doet mijn foto iets met jou dan moet je zeker met mij contact opnemen. Ik ben een vrouw met de juiste rondingen op de juiste plaatsen. Dat zie je trouwens ook op mijn foto. Wil je meer zien, dan kan dat ook. Vraag naar meer en stuur jij ook fotos dan zal ik ook sturen. Wil je mij in het echt zien, dan kan dat ook als jij de juiste man voor mij blijkt te zijn. Ik ben namelijk iemand die niet met iedereen het bed induikt. alleen in een relatie is er daarvan sprake. Wil je mij graag beter leren kennen, dan kunnen we kijken of er een klik tussen ons is en dan kunnen we beter beoordelen of het wat tussen ons kan worden of niet. Ik wil je het liefst beter leren kennen onder het genot van een kopje koffie of tijdens een lange wandeling. voel jij er ook voor, laat het mij dan weten. Ben je alleen uit op een vluggertje dan ben ik niet de juiste vrouw daarvoor. Ik heb graag alleen serieuze reacties.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15131388

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.