relax massage


€ 35
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Beschrijving
Ontspanning / Shiatsu massage
Ik geef ontspanning massage, binnen de alternatieve geneeswijzen begint shiatsu massage een vaste plek te krijgen. Over wat shiatsu-therapie inhoudt bestaat echter vaak verwarring. Daarom volgt hier een korte uitleg over wat shiatsu massage is en hoe het werkt.

Shiatsu betekent letterlijk 'vingerdruk', omdat er tijdens de behandeling druk met de handen wordt uitgeoefend op de meridianen van het lichaam.Therapie betekent hier dat het om een korte of langere reeks van behandelingen gaat.

In ons lichaam bevindt zich een netwerk van energiekanalen die meridianen worden genoemd. Hier stroomt Ki ( energie of levensadem ) doorheen. Ki begint in de longen, om vervolgens via andere organen te eindigen in de lever, waarna Ki terugkeert in de longen en opnieuw zijn rondgang herhaalt.
Elke meridiaan bezit een eigen energetische kwaliteit. Iedere meridiaan is namelijk verbonden met de functie van de interne organen, en wordt daarom naar het orgaan genoemd : Lever-meridiaan, Dikke Darm-meridiaan, Hart-meridiaan, enz.inclusief , Inrarood enz..enz...
Kenmerken: Aangeboden in Amsterdam
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15741632

Meer Cellulite Behandelingen

Meer Cellulite Behandelingen aangeboden in deze subrubriek.

Amstelveen, Noord-Holland
0633216088

E-mail deze adverteerder advertentie was succesvol! Reageren is niet meer mogelijk.

Anderen bekeken