Pak je dit katje met fluwelen handschoenen aan?



Grote foto pak je dit katje met fluwelen handschoenen aan erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hoi hoi, mijn naam is hier Katkatbaby. Ik heb graag dat jij een koosnaampje voor mij bedenkt en dat jij me zo zal noemen. Dan zal ik het gevoel krijgen dat ik apart ben en mij niet alledaags voelen. Mijn naam is alledaags en daarom wil ik dat jij een toepasselijke naam voor mij bedenkt. Ben je in mij geinteresseerd dan wil ik je wel vertellen hoe ik heet. Ik ben lekker jong, 35 jaar en ik voel mij ook zo goed. Het zou helemaal perfect zijn als ik een man had in mijn leven met wie ik heel wat zorgeloze uren zou kunnen doorbengen. Ik ben een met met vele facetten. Ik kan heel meegaand zijn en spinnen als een poesje als alles naar mijn zin is. Aan de andere kant kan ik mij als een tijgerin gedragen en mijn klauwen uitsteken. Haal je dat in mij naar boven dan moet je er ook mee kunnen dealen. Een tijgerin in bed is heel veeleisend en dan kan ik wel heel lang met je bezig zijn voor ik ben verzadigd. Het ligt dus aan jou hoe jij mij wil aanpakken. Ik laat de benadering helemaal aan jou over. Doe je het liefdevol of heb je liever een temperamentvolle beest tussen de lakens?

 

 

** Om in contact te komen met Katkatbaby dient u zich eerst aan te melden op een flirt site. Het aanmelden op deze site is volledig gratis, evenals de eerste berichten versturen. Zodra de gratis credits op zijn kunt u voor een voordelig tarief nieuwe credits aanschaffen. Om kosten te besparen kunt u natuurlijk uw telefoonnummer onder de berichten zetten, wellicht dat u dan zelfs geen credits hoeft te kopen als de vonk direct overvliegd!


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM




Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15172280

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.