Ook een lieve vrouw heeft een man nodig.Grote foto ook een lieve vrouw heeft een man nodig. erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, mijn naam is Lievevrouw en ik ben in het echt ook een lieve vrouw. Ik ben 44 jaar oud en ben dik. Zelf vind ik dat ik niet lelijk dik ben maar aantrekkelijk. Ik zie er lekker uit. Verder moet ik aangeven dat ik een meegaand type ben. Ik doe graag wat een man het liefst wil doen, maar ook ik heb bepaalde vorkeuren. Als jij er niets voor voelt, dan heb ik er ook geen moeite mee. Als jij het mij naar de zin kan maken, dan ben ik al dik tevreden. Ook ben ik een echte zoetekauw. Ik ben dol op eten en dat doe ik dan ook. Het leven is veels te kort en ik geniet naar hartelust. Misschien raak ik wel wat pondjes kwijt als ik jou leer kennen. Hieruit kun je ook opmaken dat ik een vrouw met humor ben. Ik hou niet van serieuze types die nooit een grapje maken en alles heel zwaar nemen. Ik ben een vrouw die geniet en ik maak plezier op mijn eigen manier. Alleen zou ik graag hebben dat jij je bijdrage levert, zodat ik veel meer uit het leven kan halen. Het zou bijzonder fijn zijn als je mij daarbij zou helpen, want omgekeerd zal ik jou ook heerlijk verwennen. Ik hoop dat ik heel wat reacties zal krijgen.


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15185775

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.