Neem je bloemen en bonbons voor mij mee?Grote foto neem je bloemen en bonbons voor mij mee erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hallo, ik noem mezelf Lowkindae en ik ben 24 jaartjes jong. Ik wil voorzichtig zijn en daarom geef ik mijn naam hier niet prijs. Die vertel ik je wel als je het mij vraagt. Bovendien weet ik ook niet zo gauw wat ik allemaal over mezelf moet vertellen. Ik kan je zeggen dat ik een romantische meid ben. Ik heb heel wat romannetjes versleten waarin het altijd goed afloopt. Ik heb nog nooit vlinders in mijn buik gevoeld en ook geen knikkende knieen gehad. Ik weet nou niet of deze dingen alleen in verhaaltjes voorkomen of ligt het aan mij. Misschien heb ik de juiste man nog niet ontmoet. Maar ik geef de hoop niet op. Daarom ben ik op deze manier op zoek naar een man. Misschien heb jij dit al eens ervaren en lukt het jou om het mij ook te laten voelen. Ik wil het gevoel krijgen dat ik speciaal ben voor jou. Ik wil het hof gemaakt worden. Misschien vinden jullie mij een romantische dwaas, maar bestaat zo iets wel dan wil ik het ervaren. Begrijp je mij en voel je er iets voor om mij te veroveren en mij te overstelpen met jouw liefde en me laten genieten van jouw charmes? Ik ben heel erg benieuwd.


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15160996

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.