Moet ik nog lang wachten op een uitnodiging?Grote foto moet ik nog lang wachten op een uitnodiging erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hoi, hier ben ik Seksygirl. Ik ben 53 jaar oud en ik zou beter kunnen zeggen dat ik een rijpe vrouw ben naast het feit dat ik er ook sexy uitzie. In mijn leven heb ik heel wat lessen geleerd en een van ze is dat mannen die uit zijn op plezier niet willen weten hoe je in het echt ben. Ben je verleidelijk en uitdagend dan heb je ze heel makkelijk in je bed. Kleed je je saai en zie je er ook eenvoudig uit, dan mag je blijven wachten tot je een ons weegt en geen enkele man die naar je omkijkt. Daarom ben ik altijd uitdagend gekleed en met mijn uiterlijk probeer ik mannen te verleiden mijn aanbod te accepteren om het bed met mij te delen. Mannen zijn er om een fijne tijd mee te hebben en dat doe ik dan ook graag. Doe je mij een verleidelijk aanbod, dan zal ik het zeker niet afslaan. Ik neem graag leuke uitnodigingen aan kom ik een lekkere man tegen dan nodig ik hem ook zeker uit. Het is al weer een hele tijd dat ik een leuke man tegen het lijf liep. Ik hoop dat ik hier meer succes zal hebben en dat ik niet al te lang moet wachten. Voor mij lijkt het alsof ik al eeuwen heb gewacht dus mag ik hopen toe heel gauw.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15215256

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.