Mijn smaakpapillen zijn aan iets anders toe.Grote foto mijn smaakpapillen zijn aan iets anders toe. erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, hier heet ik Coterobin en ik ben een uitdagende vrouw van 39 jaar. Ik zie er goed uit en ik laat heel wat mannenharten sneller kloppen. Echter ben ik niet te vangen door een man voor iets permanents. Ik wil alleen genieten en wil jij dat samen met mij, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Voor mij is het belangrijk dat wij beiden weten waaraan wij toe zijn. In een later stadium wil ik niet geconfronteerd worden met problemen zoals bezitterigheid. Ik ben niemands bezit en ik wil het ook niet worden. Ik ben een vrouw met een uitgesproken mening en dat maak ik ook duidelijk kenbaar. Kan je je er niet in terugvinden, dan heb jij een probleem niet ik. Ik heb al geruime tijd geen man gehad en dat begint mij nu wel duidelijk te worden. Vooral de smaak van een man heb ik lang niet geproefd. Ik wil weer eens ervaren hoe een man proeft en smaakt. Daarom hoop ik hier een man te treffen die samen met mij wil genieten van elkaar. Voel je er iets voor en wil je het met mij doen, dan kijk ik uit naar een bericht van jou. Ik hoop dat ik niet lang hoef te wachten, want ik ben geen geduldige vrouw.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15208258

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.