Mijn levensdoel is plezier maken en genieten.Grote foto mijn levensdoel is plezier maken en genieten. erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hoi, ik ben Sexyvera en in mijn hart hoop ik dat je mij ook sexy vindt. Ik ben Vera en ik ben 30 jaar. Normaliter heb ik heel veel te vertellen, maar nu sta ik met mijn mond vol tanden. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik hier ben met de bedoeling een leuke vent aan de haak te slaan met wie ik veel plezier kan hebben. Plezier is heel ruim voor mij en ik kan dat op vele manieren doen. Ik ben benieuwd of hetzelfde ook voor jou geldt en of je alleen op een manier plezier kan maken. Als je geinteresseerd bent in mij, dan wil ik dat graag weten en dan wil ik ook hebben dat je mij direct vertelt wat jouw verwachtingen zijn en wat je hoopt. Je mag me van alles vragen, of het nu persoonlijk is of te maken heeft met intieme onderwerpen. Ik zal open zijn en uitgebreid antwoord geven. Ik denk dat ik beter ben om gericht te antwoorden. Dan kunnen we ook zien of onze interesses en verlangen overeen komen met elkaar. Bovendien moeten we ons wel tot elkaar aangetrokken voelen, anders zal het zeker mislopen. Spreek ik je aan, dan hoor ik zeker van je.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15185780

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.