Lief en waardevol contact

sinds 11-1-2020 15:15:52

Grote foto lief en waardevol contact erotiek man zoekt relatie met vrouw
prijs: 
Locatie : Hengelo  (Overijssel)

Kenmerken

Contact-mogelijkheid : Gratis

Beschrijving


Hallo,
Ben jij die leuke vlotte, sportieve en goed in het leven staande vrouw? Maar voel je dat er iets ontbreekt in jou mooie leven. Dat diepe verlangen naar een arm om je heen, een intense liefdevolle kus. En mocht je mij leuk vinden en in zijn voor een heerlijke erotische relatie wat meer is dan alleen sex. Het gevoel dat we maatjes kunnen worden en het intieme gevoel bij elkaar kunnen vinden? Dan overweeg eens contact met mij op te nemen. Ik verlang er naar met jou kennis te maken.
Ik ben getrouwd maar A-seksualiteit is in mijn relatie helaas al jaren een probleem. Maar het goede nieuws is dat mijn vrouw mij de ruimte geeft om invulling te geven aan mijn verlangen naar een liefdevolle erotische relatie. Stiekem hoef ik niet te doen en heb qua tijd alle speelruimte. Voor jou wellicht ook een fijne oplossing. Uiteraard met veel respect naar elkaar toe. We zouden elkaar zoveel kunnen geven.
Als je in het Oosten van het land woont zou dat helemaal perfect zijn. Ik ben super sportief en doe veel aan sport. Ben slank, 1,85m en weeg 80 kg. Volle haardos. Ben wellicht wel ouder dan jij en wel in de 60 maar ben jij ook in de 60 , 50 of iets jonger dan is dat helemaal prima.
Het lijkt me bijzonder leuk om eens kennis met je te maken. Ik heb nu de stap genomen en nu jij nog. Laten we over onze gene heen stappen en doen waar we beide zo intens naar verlangen. En ik zal naar jou toe heel discreet zijn daar hoef je geen zorgen over te hebben.
Uiteraard krijg je mijn foto bij een serieuze reactie.
Groetjes Peter

Kenmerken: Contact-mogelijkheid: Gratis, Aangeboden in Hengelo

Website tip: Vind hier MILFS die open staan voor een trio!

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23539469 Meld aan Aanbodpagina