Krijg je een kick van uitdagende lingerie?Grote foto krijg je een kick van uitdagende lingerie erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, ik ben een Josefientje   en ik ben 35 jaar oud met een heel uitdagende lichaam. Ik zie er sexy uit en ik hoop dat jij dat ook vind. In de loop van de tijd heb ik heel wat spannende lingerie aangeschaft en ook speeltjes met wie ik heel veel plezier kan hebben. Echter vind ik het geen goed idee om steeds een man te zoeken die mijn behoeften kan bevredigen. Daarom denk ik erover na om een man te benaderen die meer in mij ziet dan een eenmalige afspraak. Ik wil geregeld afspreken met een man die ik tot mijn beschikking heb. Ik zou het fijn vinden een man tegen te komen die ook een vrouw wil hebben met wie hij kan afspreken wanneer je wil. Je hebt het voor het zeggen als we elkaar daten. Jij mag zeggen hoe je me het liefst zie. Samen wil ik met jou genieten en ik kan van alles genieten als het om seks gaat. Seks kan heel lekker zijn met de juiste persoon en vooral als je weet hoe je het moet doen. Wil je het mij proberen, dan hoop ik dat je niet zal dralen en er snel werk van zal maken om mij beter te leren kennen en met mij te daten.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15198651

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.