Jij mag zeggen wat je van mij wil hebben.Grote foto jij mag zeggen wat je van mij wil hebben. erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hoi, mijn naam is Marleine en ik ben 31 jaar oud. Ik ben slank en heb stevige tieten. Dat is het zo een beetje over mijn uiterlijk. Je kan het zelf zien op mijn foto. Bevalt het wat je ziet en wil je meer zien, dan kunnen we daarover zeker overeenstemming bereiken. Ik zou het best wel spannend vinden om aan fotoruil met je te doen als jij ook fotos voor mij stuurt. Ook mag je zeggen wat voor een foto je het liefst heb. Wil je meer van mij zien, maar voel je niets voor fotoruil dan heb ik een ander voorstel. Spreekt webcamseks jou aan en wil je dit proberen, dan ben ik er ook voor te vinden. Ik hoop dat dit het begin zal zijn en dat we steeds verder komen met elkaar. Het kan heel spannend zijn, maar niets haalt het bij een echte date en dat wil ik uiteindelijk wel hebben. Ik wil graag dingen met je uitproberen en wil jij ook jouw grenzen verleggen, dan moeten we samen op ontdekkingstocht naar elkaar gaan. Het kan alleen maar spannender worden met elkaar. Heb je bepaalde verwachtingen of fantasieen die niet zijn uitgekomen, laat het mij weten en ik zal er zeker voor zorgen dat het zal uitkomen voor jou.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15208281

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.