Is er plaats voor een rijpe vrouw in je leven?Grote foto is er plaats voor een rijpe vrouw in je leven erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, ik ben Coockie en ik ben een rijpe vrouw van 51 jaar. Ik ben zeer ervaren en daarom noem ik mezelf rijp. Ik weet wat mannen willen en dat kan ik ze bieden. Nu ben ik echter op zoek naar een man die mijn leven wil vullen met zijn aanwezigheid. Ik heb behoefte aan een man die mij steeds terzijde is. Ik moet niets hebben van een vluggertje. Daar ben ik niet op uit. Ik wil een man hebben met wie ik samen kan genieten van alles. Ik wil mijn leven met jou delen als jij dat ook wil. Voor mij maakt het niet uit hoe oud je bent. Ook jouw uiterlijk is van ondergeschikt belang. Het gaat om ons. Als wij ons tot elkaar aangetrokken voelen en is er een klik tussen ons, dan is het het proberen waard. Denk jij er ook zo over, laat het mij gauw weten. Wil je alleen seks dan ben ik niet op zoek naar jou. Ik wil iets permanents hebben en heb je dat te bieden, dan moet je reageren. Je kan niets met mij beginnen als je al in een relatie bent. Dat spreekt voor zich. Ben je serieus en net als mij alleen, dan moeten we kijken of we elkaar kunnen aanvoelen en hoe we dat het beste kunnen doen. Ik ben zeer nieuwsgierig naar de reacties.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15204710

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.