Hoe lang duurt het voor jij afspreekt met een vrouGrote foto hoe lang duurt het voor jij afspreekt met een vrou erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hi, ik ben Nouzie en ik ben ontzettend ondeugend en een stoute vrouw. Ik ben 44 jaar oud en ik weet dus heel goed wat ik wil en daar ga ik dan ook op af. Ik wil genieten en dat samen met een man. Alleen heb ik er niet veel aan en op het moment heb ik ook geen man in mijn leven. Daarom probeer ik langs deze weg in contact te komen met een man die net als mij ondeugend is. Ondeugende mannen wachten niet op uitnodigingen maar nemen elke kans waar en maken er gretig misbruik van. Dat vind ik zo leuk. Een man moet kunnen tonen dat hij de vrouw de baas is en weten hoe hij een vrouw moet aanpakken. Niet alle vrouwen houden ervan dat de man haar eerst toestemming moet vragen om zich bepaalde handelingen te veroorloven. Ik hoop dat jij die man bent die ik hier heb beschreven en dat jij mij graag zou willen laten genieten. Het moet er niet op lijken dat jij mij alleen laat genieten. We moeten er beiden van genieten en ik zal jou ook flink verwennen. Ik ben ervan overtuigd dat ik je aangenaam zal kunnen verrassen met mijn vrijmoedige handen.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15198645

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.