Heb je het liefst een lekkere goedgevulde vrouw?Grote foto heb je het liefst een lekkere goedgevulde vrouw erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, mijn naam is Jaliesha en ik ben 49 jaar oud. Ik ben een goedgevulde vrouw en dat kan je met eigen ogen zien als je naar mijn profielfoto kijkt. Ik hoop van harte dat je mij er aantrekkelijk vindt uitzien. Ik ben hier in de hoop dat ik een leuke man zal leren kennen die een echte vrouw weet te waarderen en die niet neerkijkt op vrouwen met veel vlees. Uit ervaring weet ik dat er mannen zijn die niets moeten hebben van rondborstige vrouwen. Aan de andere kant zijn er juist wel mannen die daarnaar op zoek zijn. Op deze manier bestaat er geen verwarring en weten we beiden waaraan we toe zijn. Voor mij is het uiterlijk niet belangrijk. Ik ben niet hier om de hele tijd naar jou te kijken. Ik wil plezier met jou beleven en dan heeft de buitenkant daarmee niets te maken. Denk jij er ook zo over dan ben jij een man naar mijn hart. Ik zou graag willen weten wat jouw verwachtingen zijn ten aanzien van mij en ook wil ik weten waaraan ik toe ben met jou. Ik zou graag een foto van je willen hebben en zo kan ik dan alvast over jou fantaseren. Dan zal ik jou voor me zien en hoe we elkaar verwennen. Lijk ik de juiste vrouw voor jou te zijn, draal dan niet langer.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15160995

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.