Gratis tedere vertroetelmassage aangeboden aan dames

sinds 24-11-2021 21:55:25

prijs: Gratis
Locatie : Den haag  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Contact-mogelijkheid : Gratis
Leeftijd : 45 jaar
Omgeving : Den Haag
Op zoek naar : Anders

Beschrijving

Open en zachtaardige man van 45 jaar, 195 cm lang, 90 kg, met blauwe ogen en prima gevoel voor humor, ontmoet graag een dame (leeftijd niet erg belangrijk) die van massage houdt. Wil jij graag vertroeteld worden met tederheid, en samen rustig genieten van de zachte kant van de erotische spanning?
Voor mij houdt dat in: knuffelen, vasthouden, tedere (tantrische) massage. Geduld, rust, warmte, tederheid en ontspannen. Je mag gerust alleen genieten; je hoeft je niet op mij te richten (maar mag wel). Je zou het type contact dat ik zoek een massagevriendschap kunnen noemen, of gewoon een knuffeltherapie ;)
De reden waarom ik dit aanbied is omdat ik geen relatie wil (ben geen relatietype). Vind het prettig alleen te zijn, maar het heeft wel wat beperkingen. Ik mis wel eens de fysieke warmte. Ik vind het daarom een leuk idee dit gemis op te vullen door het geven van tedere aandacht aan een vrouw door haar uitgebreid niet-sexgericht te vertroetelen. Jij kan in ieder geval gewoon rustig genieten zoveel je wilt en hoeft je niet op mij te richten als je niet wilt.
Voor de duidelijkheid: ik zoek géén sex. Sex zal in mijn ogen juist afbreuk doen aan het ontspannende karakter van een tedere vertroetelmassage.
Albert
Kenmerken: Contact-mogelijkheid: Gratis, Leeftijd: 45 jaar, Omgeving: Den Haag, Op zoek naar: Anders, Aangeboden in Den Haag

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27304769 Meld aan Aanbodpagina