Genieten is wat ik wil, kom je me helpenGrote foto genieten is wat ik wil kom je me helpen erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Je vindt me tog niet oud? Ik ben Miekevrouwtje en ben 45 jaar oud. Ik ben op zoek naar een leuke man en ik hoop hem hier tegen te komen. Ik ben een werkende vrouw en ik heb niet veel tijd voor romantiek. In mijn hart ben ik wel een romantische vrouw en soms ervaar ik het gemis van een man in mijn leven. Echter bevalt het mij om vrijgezel te zijn en ik geniet van mijn vrijheid en ik wil deze niet opgeven. In een vaste relatie ben ik niet vrij in mijn doen en laten en daarom kies ik er bewust voor om vrijgezel te zijn. Zo kan ik vrijblijvend genieten van alles. Ik heb heel wat ervaring als het om seks gaat. Ik doe het niet dagelijks, maar als ik er zin in heb dan doe ik het goed en uitgebreid en dan buit ik de gelegenheid helemaal uit. Ik ben heel veelzijdig als het gaat om wat ik lekker vind. In feite is veel heerlijk, maar er zijn altijd bepaalde voorkeuren en die mag je zelf ervaren. Er is niets veel aan als ik je van alles vertel. DE ervaring is veel prettiger en daarom laat ik dat een verrassing voor je zijn. Spreek ik je aan, dan hoop ik gauw van je te horen.


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15131396

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.