Geil en gebonden

sinds 27-12-2019 14:06:56

  • Grote foto geil en gebonden erotiek vrouw zoekt mannelijke sekspartner
  • Grote foto geil en gebonden erotiek vrouw zoekt mannelijke sekspartner
  • Grote foto geil en gebonden erotiek vrouw zoekt mannelijke sekspartner
Grote foto geil en gebonden erotiek vrouw zoekt mannelijke sekspartner Grote foto geil en gebonden erotiek vrouw zoekt mannelijke sekspartner Grote foto geil en gebonden erotiek vrouw zoekt mannelijke sekspartner
prijs: 
Locatie : Huizen  (Noord-Holland)

Kenmerken

Contact-mogelijkheid : Gratis

Beschrijving

Ik ben een getrouwde vrouw van 48 jaar.
Mijn man en ik hebben een superfijne liefde. Wij zijn elkaars maatjes en dat ik de rest van mijn leven met hem wil delen daar twijfel ik niet aan. Maar geen enkel huwelijk is perfect en bij ons zit het seksueel vanaf het begin niet goed en hij kan mij hierin niet bevredigen wat ik ook probeer. Daarom heb ik eigenlijk al regelmatig een affaire gehad.
Nu ben ik sinds een aantal maandjes in die zin ‘alleen’ en daarom hoog tijd voor een betrouwbaar, geil en sensueel maatje die op regelmatige basis elkaar wil laten genieten, verwennen en prikkelen. Ik kan niet ontvangen! Ik ben geen superslank fotomodel maar een gewone vrouw met flink wat houvast. Ik zoek geen anoniem vluggertje, ik ben er niet op uit om elke week een ander in mijn bed te hebben. Als jij interesse hebt in een vast seksmaatje waarbij gewoon heel veel mogelijk en bespreekbaar is, dan moet jij zeker reageren!
Geile zoenen! Natasja

Kenmerken: Contact-mogelijkheid: Gratis, Aangeboden in Huizen

Website tip: Vind hier MILFS die open staan voor een trio!

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23500802 Meld aan Aanbodpagina