Gaan we samen op zoek naar een andere partner?Grote foto gaan we samen op zoek naar een andere partner erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hi, ik ben Danniaa en ik ben een heel ondeugende vrouw. Ik ben 48 jaar oud en ik ben heel erg ervaren op seksueel gebied. Alles wat met seks heeft te maken vind ik lekker, maar sommige dingen zijn lekkerder dan andere. Zo heeft de kamasutra een speciale plek bij mij. Om van alles uit te kunnen proberen doe ik veel aan sport en ik heb dan ook een atletisch lichaam. Verder vind ik orale seks ook heel lekker. Ik kan dan meerdere malen bevredigd worden. Verder vind ik het heel spannend om aan partnerruil te doen. Ik weet niet hoe jij hiertegenover staat, maar heb je er ervaring mee of wil je het proberen dan gaan we ervoor. Natuurlijk moet niets, maar alles kan overwogen worden. We zullen eerst overleggen voor we bepaalde stappen ondernemen. We moeten het beiden naar ons zin hebben. Ik kan je garanderen dat ik je een onvergetelijke ervaring zal bezorgen. Omgekeerd hoop ik ook dat jij mij flink zal verwennen. Laat je me meerdere orgasmes beleven, dan ben jij een man naar mijn hart. Denk je dat jij de man ben waarnaar ik op zoek ben en wil je mij in je bed hebben, dan moeten we gauw met elkaar afspreken.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15181926

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.