Elke vrouw heeft haar eigen kwaliteiten.Grote foto elke vrouw heeft haar eigen kwaliteiten. erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Mijn naam is Powerrose en ik ben een jonge meid van 27 jaar. Ik denk dat het geheim van mijn succes en mijn aantrekkingskracht ligt in het feit dat ik nog zo jong bent. Mijn leeftijd heeft het effect van honing op bijen. Ik heb hier niets op tegen en kan er alleen maar blij om zijn. Ik ben een serieuze meid, maar ik ben altijd wel te vinden voor gezelligheid. Ik heb een flinke dosis humor in mij en dat komt mij goed van pas, vooral in lastige situaties. Ik ben gesteld op mijn privacy en wil mij niet helemaal blootgeven aan iedereen die het maar wil lezen. Daarom reageer ik alleen op vragen van mannen die interesse in mij tonen en dan wil ik je wel alles over mij vertellen wat je maar wil weten. Ik weet dat het niet zomaar nieuwsgierigheid is, maar dat je nieuwsgierigheid voorkomt uit interesse voor mij. Zie je iets in mij en maak ik je nieuwsgierig dan moet je je nieuwsgierigheid zeker bevredigen en dat kan alleen als je mij leert kennen. Doe het en je zal er geen moment spijt van hebben dat je die stap hebt gezet. Ik beloof je dat ik je aangenaam zal weten te verrassen. Reageer dus gauw, anders ben je misschien wel laat.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15215239

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.