Durf je mij als een vrouw te behandelen?Grote foto durf je mij als een vrouw te behandelen erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hai, ik heet Debbs en ik ben 37 jaar. Ik ben langs deze weg op zoek naar een leuke vent om samen veel spannende dingen met elkaar te doen. Ik heb eens een relatie gehad en het beeindigen daarvan was heel pijnlijk voor mij. Ik wil mij verdere hartzeer besparen en een relatie is dan ook het laatste waarnaar ik op zoek ben. Ik wil niet zeggen dat ik het niet leuk vind als je mij lief benadert en mij het gevoel geeft dat ik heel speciaal ben. Ik ben een romantisch typetje en ik zou het best wel heerlijk vinden, maar in alle eerlijkheid moet ik bekennen dat ik geen relatie wil hebben. Ik wil wel genieten samen met een fijne vent, maar ik wil mij niet meer aan de doornen verwonden. Ik hoop dat jij een man bent die van aanpakken weet. Heel wat mannen denken dat een vrouw uiteen zal vallen als ze haar een beetje hard aanpakken. Ik vind het juist veel spannender om met harde hand de liefde te bedrijven. Bovendien is het ook lekker om een beetje af te wisselen van voren en achteren. Vind jij dat ook en denk je dat ik de vrouw ben die jij zoekt, dan hoor ik van je.


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15172255

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.