Durex - Love Condooms - 6 stuks - met Glijmiddel

sinds 13-6-2022 03:05:21

Grote foto durex love condooms 6 stuks met glijmiddel erotiek condooms
prijs: € 5,99
Locatie : Lelystad  (Flevoland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Durex Love condooms is een standaard condoom. Uit je liefde voor je partner met deze anatomisch gevormde condooms. Ze zijn snel en gemakkelijk om te doen en bieden je de vertrouwde bescherming van Durex.

Durex - Love Condooms - 6 stuks - met Glijmiddel
De Durex Love condooms is een standaard condoom. Uit je liefde voor je partner met deze anatomisch gevormde condooms. Ze zijn snel en gemakkelijk om te doen en bieden je de vertrouwde bescherming van Durex.

Voordelen
✓  Voor een uniek huid-op-huid gevoel
✓  Voorgevormd Pleasure-Fit ™ met reservoir voor meer comfort
✓  Transparante latexvrij condoom van natuurlijk rubber niet glijmiddel
✓  Discreet verzonden

Over Durex
Durex heeft al 75 jaar ervaring met het produceren van condooms die gemaakt zijn met grondstoffen van de beste kwaliteit. Daarnaast is Durex continu bezig met nieuwe onderzoeksprojecten en manieren om haar producten te verbeteren. Kortom: Durex werkt met de beste procedures, de beste producten en op basis van het beste denkwerk.

Assortiment Durex
Het assortiment van Durex producten bevat verschillende condooms, glijmiddelen en stimulators. Durex doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hun Durex condooms prettig aansluiten en fijn aanvoelen tijdens het vrijen. Daarom zijn deze gemakkelijk aan te brengen Durex condooms standaard voorzien van glijmiddel. Deze Durex condooms zijn gemakkelijk en comfortabel in gebruik door de prettige pasvorm. Wil je meer informatie over Durex? kijk dan op de speciale Durex pagina.

Waarschuwing
Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen. Je kunt je dus volledig ontspannen en hoeft je niet in te houden. Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoom voor anale of orale seks.

Veiligheidsvoorschriften
Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoom voor anale of orale seks. Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100%betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen. Condooms kunnen verstikkingsgevaar opleveren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Specificaties
Merk: Durex
Soort:  Love
Inhoud: 6 stuks
EAN: 5038483225400


Babydrogist.nl is dé online drogistrij voor baby's en kinderen in Nederland en België. Bij ons vindt je alle baby verzorgingsartikelen van luiers tot aan zalfjes voor scherpe prijzen en uitstekende service . 

 ● Goedkoopste Pampers Luiers in Nederland en België 
 ● Alles voor de verzorging van je baby en kind 
 ● Vandaag besteld, Morgen in huis 
 ● Standaard Aankoop bescherming tot €2.500 
 ● Beoordeeld met 4,6 van 5 Trusted Shops 

Voor eventuele vragen of opmerkingen verwijzen we je door naar:

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 5038483225400
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Durex
 ● SKU (eigen artikel code): 5038483225400 | BD4262


Kenmerken: Aangeboden in Lelystad


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 28085925 Meld aan Aanbodpagina