Doe ik jou denken aan romantiek?  • Grote foto doe ik jou denken aan romantiek erotiek contact vrouw tot man
  • Grote foto doe ik jou denken aan romantiek erotiek contact vrouw tot man
Grote foto doe ik jou denken aan romantiek erotiek contact vrouw tot man Grote foto doe ik jou denken aan romantiek erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Hoi, ik heet Sumira en ik kom uit Limburg. Ik woon er nog niet zo lang en heb ook geen uitgebreide vriendenkring. De meeste mensen die ik ken, zijn van het werk. Ik ben een jonge vrouw van 35 jaar en ik zou het fijn vinden als ik een leuke man in mijn leven zou hebben. Omdat ik geen leuke man ken, probeer ik het op deze manier. Ik ben ervan overtuigd dat het mij zal lukken om een kerel naar mijn smaak te vinden. Dat komt omdat ik altijd optimistisch ben ingesteld, maar aan de andere kant vind ik dat ik best wel gezien mag worden. Ik zou graag door een man versierd willen worden die romantisch is. Ik ben ook zo een type en ben dol op bonbons en chocolaatjes. Je weet dus hoe je mij aangenaam kan verrassen. Er is nog zoveel dat je niet weet over mij en voor mij ben jij alleen een vaag beeld. Daarom zou ik heel gauw met jou in contact willen komen en onder het genot van een kopje koffie wil ik jou beter leren kennen. Heb je andere manieren om elkaar beter te leren kennen, dan hoor ik dat van je. Ik hoop dat ik bedolven zal worden onder de reacties en ben zeer nieuwsgierig.

 


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15204692

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.