blanke oudere Rubens bi man gezocht!!!!

sinds 12-3-2021 17:12:51

  • Grote foto blanke oudere rubens bi man gezocht erotiek man zoekt mannelijke sekspartner
  • Grote foto blanke oudere rubens bi man gezocht erotiek man zoekt mannelijke sekspartner
  • Grote foto blanke oudere rubens bi man gezocht erotiek man zoekt mannelijke sekspartner
Grote foto blanke oudere rubens bi man gezocht erotiek man zoekt mannelijke sekspartner Grote foto blanke oudere rubens bi man gezocht erotiek man zoekt mannelijke sekspartner Grote foto blanke oudere rubens bi man gezocht erotiek man zoekt mannelijke sekspartner
prijs: Gratis
Locatie : Capelle aan den ijssel  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Contact-mogelijkheid : Gratis

Beschrijving

hallo geile oudere bi seksman(nen),
ik ben een 48 jarige mollige Indische jongeman (een Indo) en mijn maten zijn: 48/182/110/10cm ja ik ben ook klein geschapen dus ik ben ook eerlijk! nou en ik ben opzoek naar een : volle stevige blanke Rubens figuren oudere bi seksman in de leeftijd van : 60 tot 80 jaar die ook geen snor en baard heeft en die ook intiem is geschoren (omdat ik dat zelf ook ben!) en dat hij ook kan ontvangen (omdat ik dat zelf dat helaas niet kan!) en dat hij ook uit de omgeving van : Rotterdam/Rijnmond komt!
en dat hij ook mijn taal maatje wilt zijn! dus dat hij mij met liefde mijn Nederlands taal wilt leren of wel mijn Nederlands taal wilt opkrikken dus : speling/grammatic begrijpen lezen en voor het vergroten van mijn woordenschat en dat hij ook mijn rekenen weer opwilt halen dus : getallen kennis optellen aftrekken vermenigvuldigen delen hoofdrekenen procenten breuken en meetknunde!
nou als hij mij dat wilt met veel liefde wilt leren dan wil ik hem als dank lekker pijpen tot dat hij lekker klaarkomt in mijn Indische pijpmondje ja hij mag mij ook lekker neuken in mijn Indische pijpmondje oke ik slik het dan wel niet door maar ik kick er gewoon er zo erg op als mijn Indische mondje lekker vol word gepoten door een : volle stevige blanke Rubens figuren oudere bi seksman van 60 tot 80 jaar!!!! en ja daarna mag hij mij ook lekker neuken in mijn Indische kontje!!!!
nou welke volle stevige blanke Rubens figuren oudere bi seksman van tussen 60 tot 80 jaar reageert en wilt deze mollige 48 jarige Indische jongeman weer zijn Nerderlands taal bespijkeren en zijn rekenen en dat hij dan als dank lekker word gepijpt tot klaarkomen aan toe en dat hij hem neukt in zijn kontje????
Kenmerken: Contact-mogelijkheid: Gratis, Gevraagd in Capelle aan den IJssel

Website tip: Vind hier MILFS die open staan voor een trio!

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25433649 Meld aan Aanbodpagina