Ben jij de man die meer wil dan seks alleen?Grote foto ben jij de man die meer wil dan seks alleen erotiek contact vrouw tot man
Gratis
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Erotiek en Contacten > Erotische contacten > Vrouw zoekt man

OMSCHRIJVING:

Ik ben Kiwiej, 31 jaar oud en op zoek naar een man voor een discrete relatie. Vind je mij leuk uitzien en zou je mij graag beter willen leren kennen, dan kijk ik uit naar jou. Ben jij serieus en net als mij op zoek naar een discrete relatie dan zou ik het ook fijn vinden om te weten wat voor iemand jij bent. Ik ben een werkende vrouw en ik hou van een verzetje af en toe. Ik hou ervan om te stappen met mijn vrienden en af en toe ga ik ook naar de bios. Een avondje dansen hoort ook in mijn leven. Ik ben een echte levensgenieter en hoop dat jij dat ook bent. We hoeven niet dezelfde interesses te hebben denk ik. Het is veel prettiger om elkaar aan te vullen op verschillende gebieden. Ik wil je graag beter leren kennen, maar ik hoop dat het niet alleen bij chatten zal blijven. Ik wil met je afspreken en op deze manier jou leren kennen. Dat lijkt mij veel beter en makkelijker. Zo weten we ook wat we aan elkaar hebben en of we iets zien in de ander. Ik ben benieuwd hoe jij ertegen over staat. Heb je andere leuke ideeen dan hoor ik dat graag.


ADVERTEERDER:
Naam: serieusflirten


 

** Door op de link te klikken wordt je verwezen naar haar profiel op onze datingsite. Om haar profiel te bekijken dien je je eerst aan te melden, dit is volledig gratis . Ook de eerste berichten zijn gratis.
Via serieusflirten kom je snel in contact met leuke singles opzoek naar een date, dus probeer het nu, GRATIS !


Kenmerken: Aangeboden in AMSTERDAM
Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15131394

Meer Contact; Vrouw tot Man

Meer Contact; Vrouw tot Man aangeboden in deze subrubriek.